celesi i gjuhes dhe letersise rating
4-5 stars based on 150 reviews
Kusherira K,... Mbyllur në vetminë e tij dhe i përhumbur nga... Bambi, liber... Një libër i mrekullueshëm për të vegjëlit dy... Gruaja e... Njeriu : Me shume se nje mjek ,me shume se nje psikolog apo me shume se nje avokat, njeriu ka nevoje per nje shok qe ta degjoje dhe te jete prane tij